Takmålning & måla plåttak i Norrköping & Östergötland

Visste du om att det krävs mycket för- och runt-omkring-arbete när det handlar om att måla taket? Denna typ av arbete involverar noggrann rengöring, avlägsning av eventuell flagnad färg, själva målningen, och ytbehandling. Det kan vara för mycket för den ej insatte, men vi hjälper dig gärna med hela projektet – och du behöver därmed inte heller själv gå upp på taket.

Vi målar om taket på många orter runt omkring Norrköping

Vår firma utgår från Norrköping i vår verksamhet, men även du som bor på andra orter i närheten är så klart välkommen att ta kontakt! Bland annat reser vi regelbundet ut för att måla tak på närliggande orter som Smedby, Berga, Lindö, Vilbergenn, Hageby, Kneippen, Skarphagen, Karlshov, Östra Eneby, Eksund, Strandhugget, Åselstad, Jursla, Åby och Svärtinge.

Få en gratis offert med ett bra pris, och använd dig av ROT-avdraget

Det finns ingen anledning med att vela och tveka när du behöver få taket målat – hör bara av dig till oss, så ger vi dig en offert helt utan kostnad. Våra priser är dessutom mycket förmånliga, och går att sänka ytterligare med hjälp av ROT-avdraget. Ta kontakt redan idag, så diskuterar vi uppdraget tillsammans.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *