Takbyte & omläggning tak i Norrköping & Östergötland

Behöver du få ditt tak bytt eller omlagt? Vissa taktyper håller längre än andra, och det går att förlänga livslängden med bra skötsel, men till slut kommer det ändå att behöva lagas eller bytas ut. Vi gör gärna detta i förebyggande syfte för att underlätta processen så mycket som möjligt, men hjälper dig så klart också om ett problem som en läcka plötsligt har uppkommit.

Vi hjälper dig med takbyten på många håll kring Norrköping

Vi vänder oss till en stor målgrupp med utgångspunkt i Norrköping, samt på andra orter i närheten som Smedby, Berga, Lindö, Vilbergenn, Hageby, Kneippen, Skarphagen, Karlshov, Östra Eneby, Eksund, Strandhugget, Åselstad, Jursla, Åby och Svärtinge. Hör av dig så hjälper vi dig med takbyte!

Få ett bra pris på takbytet, och få en helt gratis offert

Vänta inte med att höra av dig till oss när du behöver få taket omlagt! Vi erbjuder alltid gratis offerter, så det finns ingen mening med att gå och tveka över att lyfta på luren eller att skriva till oss. Vi get dig också alltid ett förmånligt pris för jobbet, och låter dig som privatperson så klart alltid använda ROT-avdraget för att uppnå ett ännu bättre pris.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *