Snöskottning & snöröjning tak i Norrköping & Östergötland

Har du problem med att en stor mängd snö har hopats uppe på taket? Detta kan innebära risk för att taket tar skada, eller att snön faller ner och skadar människor eller egendom på marken – och samtidigt innebär det också en fallrisk att bege sig upp på taket på egen hand. Ta därför hjälp av oss – vi har mycket erfarenhet, och kan utan problem röja bort snön åt dig.

Vi är verksamma i Norrköping med omnejd

Vi utför snöröjning och snöskottning på många håll, inte bara här i själva Norrköping, där vår firma är baserad. Bland annat är vi också ofta på orter som Smedby, Berga, Lindö, Vilbergenn, Hageby, Kneippen, Skarphagen, Karlshov, Östra Eneby, Eksund, Strandhugget, Åselstad, Jursla, Åby och Svärtinge och utför arbeten.

Vi ger dig alltid en gratis offert med förmånliga priser

Är du osäker på om du ska ta kontakt med oss? Det behöver du inte vara, då vi alltid ger dig en offert att ta ställning till innan du behöver betala någonting. Vår prissättning är så klart också mycket förmånlig, och du som privatperson kan använda dig av ROT-avdraget för att sänka arbetskostnaderna och därmed få ett ännu lägre slutpris.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *