Skorstensrenovering i Norrköping & Östergötland

Det är viktigt att underhålla och rengöra skorstenen regelbundet, men även om du gör allting på rätt sätt kan den med tiden slitas och behöva renoveras. Vi har lång erfarenhet av denna typ av jobb, och utför gärna renoveringen åt dig om det behövs – hör bara av dig, så kommer vi ut till dig och tar oss en titt på skorstenen åt dig.

Vi utför skorstensrenoveringar på många håll, med utgångspunkt i Norrköping

Vi och vår firma utgår från Norrköping i vår verksamhet, men vi reser gärna och ofta även ut till dig på någon annan ort i närheten. Dessa inkluderar bland annat Smedby, Berga, Lindö, Vilbergenn, Hageby, Kneippen, Skarphagen, Karlshov, Östra Eneby, Eksund, Strandhugget, Åselstad, Jursla, Åby och Svärtinge, men också många fler – tveka inte, utan hör av dig!

Vi erbjuder alltid våra kunder gratis offerter samt möjlighet till att använda ROT-avdraget

Funderar du på om du ska ta kontakt med oss eller inte? Det finns ingen anledning att tveka, då vi alltid erbjuder dig en gratis offert med ett bra pris, utan att vare sig resultatet eller tiden som jobbet tar blir lidande. Du som anlitar oss privat kan dessutom använda dig av ROT-avdraget för att sänka priset ytterligare.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *