Taktvätt & Fasadtvätt i Norrköping & Östergötland

Vill du ge din fastighet ett lyft eller skydda den mot framtida fuktproblem? Vi är en punktlig byggfirma i Norrköping som jobbar i omnejd såsom Smedby, Berga, Lindö, Vilbergenn, Eksund, Strandhugget och Åselstad, som du kan anlita för takrengöring, fasadtvättning, klottersanering, takmålning, fasadputs och mycket annat. Vi ser till att byggnadens yttre får en rejäl uppfräschning. Vi utför arbeten åt bostadsrättsföreningar, privatpersoner, företag och andra fastighetsägare.

Investera i din fastighet – undvik problem i framtiden

Du kanske undrar om det verkligen är nödvändigt att anlita en professionell takfirma för att rengöra takpannorna? Vi garanterar att det är en bra idé. Vi använder moderna och skonsamma metoder där vi med hjälp av en högtryckstvätt effektivt avlägsnar mögel, alger, mossa och smuts från taket och fasaden. Vi efterbehandlar med vaxning och impregnering för längre hållbarhet. Rengöringen gör att vatten kan rinna av på rätt sätt vilket minskar risken för vattenansamlingar och fuktskador. Att tvätta fastighetens tak är därmed betydligt billigare än att behöva byta ut hela taket.

Våra tjänster inom taktvätt

Vi är specialister på att rengöra fasader och tak på villor, radhus, industrifastigheter och flerfamiljshus. Du kan bland annat anlita oss för:

 • Taktvätt
 • Fasadtvätt
 • Efterbehandling (vaxning & impregnering)
 • Takmålning
 • Fasadmålning
 • Mindre lagningar

Boka en kostnadsfri besiktning av taket

Hundratals nöjda kunder har givit oss förtroendet att tvätta deras tak och fasad. Kontakta oss om du vill att vi kommer ut på en kostnadsfri besiktning av ditt tak eller fasad. Varje byggnad är unik och därför skräddarsyr vi alltid lösningar utifrån fastighetens skick och kundens önskemål. Självklart får du en gratis offert för arbetet. Välkommen!

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *