Pappläggning & takpapp i Norrköping & Östergötland

Takpapp är en populär lösning till taket – inte nog med att det är billigt samtidigt som det kan hålla i upp till omkring tjugo år, utan det fungerar också mycket bra även till helt platta tak med ingen eller bara låg lutning. Intresserad? Hör av dig till oss så lägger vi takpapp åt dig! Vi reparerar också befintlig takpapp om detta behövs, och ger dig råd om du är osäker på om takpapp passar ditt tak.

Vi finns på många orter, med Norrköping som utgångspunkt

Vi har vårt högkvarter här i Norrköping, och det är härifrån som vi utgår i vår verksamhet. Det betyer inte att det är den enda ort vi är verksamma på – tvärtom så reser vi gärna och ofta ut till andra närliggande orter, och är ofta bland annat i Smedby, Berga, Lindö, Vilbergenn, Hageby, Kneippen, Skarphagen, Karlshov, Östra Eneby, Eksund, Strandhugget, Åselstad, Jursla, Åby och Svärtinge.

Få en helt gratis offert på jobbet när du tar kontakt med oss

När du tar kontakt med oss får du helt utan kostnad en offert på jobbet, med ett mycket förmånligt pris – något som vi tack vare vår erfarenhet kan erbjuda utan att kompromissa med tidåtgången eller resultatet.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *