Lägga tegeltak, shingel & betongpannor i Norrköping & Östergötland

Är du osäker på vilken typ av tak som skulle passa bäst? De har alla olika egenskaper och fördelar som innebär att de passar olika bra i olika situationer, och skiljer sig också en hel del rent utseendemässigt. En del föredrar enhetligheten i betong, medan andra tycker om färgskiftningarna i tegel, och en tredje grupp gillar shingelns geometriska mönster. Vi hjälper dig gärna att välja!

Vi finns på många olika orter runt omkring Norrköping

Du hittar vår firma här i Norrköping, men det är inte den enda ort som vi lägger tegel, shingel och betong på. Bland annat åker vi också gärna ut till dig på orter i närheten som Smedby, Berga, Lindö, Vilbergenn, Hageby, Kneippen, Skarphagen, Karlshov, Östra Eneby, Eksund, Strandhugget, Åselstad, Jursla, Åby och Svärtinge, med många fler. Välkommen att höra av dig!

Få en gratis offert med ett förmånligt pris

Hos oss ser vi det som viktigt att våra kunder alltid ska få ett bra bemötande och den information som krävs för att fatta rätt beslut. I detta ingår att vi alltid ger dig en helt gratis offert när du tar kontakt med oss om ett projekt – samt att du som privatperson kan använda ROT-avdraget.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *