Installera solcellspaneler & solfångare i Norrköping & Östergötland

Solceller och solfångare blir allt mer populära, både för miljöns skull och som ett sätt att spara in pengar på, och vi utför mer än gärna montering och installation av dessa åt dig. När de väl är uppsatta behöver de sällan underhållas eller repareras, men om detta trots allt skulle inträffa kan vi så klart också utföra lagningar åt dig. Hör av dig så diskuterar vi placering och antal!

Vår firma utgår från Norrköping, men vi hjälper även dig på närliggande ort

Vår firma har sin bas här i Norrköping, men det är inte den enda plats som vi är verksamma på. Vårt verksamhetsområde inkluderar även många andra orter i närheten av Norrköping – bland annat utför vi ofta jobb på orter som Smedby, Berga, Lindö, Vilbergenn, Hageby, Kneippen, Skarphagen, Karlshov, Östra Eneby, Eksund, Strandhugget, Åselstad, Jursla, Åby och Svärtinge.

Få ett gratis och förmånligt prisförslag, med möjlighet att använda ROT-avdraget

Hos oss är det viktigt att du får all den information som du behöver för att fatta rätt beslut för dig och din budget. Därför ger vi dig alltid en helt gratis offert när du har med oss att göra – och självklart erbjuder vi förmånlig prissättning och möjlighet för privatpersoner att använda ROT-avdraget.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *