Byta garagetak i Norrköping & Östergötland

Taket på garaget är speciellt så till vida att det oftast är platt, med ingen eller bara mycket liten lutning. Detta innebär att du inte kan använda vilken typ av tak som helst till det om du vill undvika att få en läcka. De vanligaste alternativen som passar till garagetak är takpapp och plåt, och vi hjälper dig både att välja rätt och att byta taket åt dig.

Vi finns på en mängd olika orter, med Norrköping som centrum

Vi har Norrköping som vår utgångspunkt i vår verksamhet, men så klart reser vi gärna även till andra orter i närheten för att hjälpa våra kunder – bland annat är vi ofta på besök i Smedby, Berga, Lindö, Vilbergenn, Hageby, Kneippen, Skarphagen, Karlshov, Östra Eneby, Eksund, Strandhugget, Åselstad, Jursla, Åby och Svärtinge, med flera.

Få en gratis offert med ett riktigt bra pris

Visste du om att du alltid får en gratis offert på jobbet när du kontaktar oss, med ett riktigt förmånligt pris? Inte nog med det – vi kan i och med vår långa erfarenhet även utlova ett snabbt och effektivt, men ändå noggrannt, arbete. Du som privatperson kan också använda dig av ROT-avdraget för att dra ner arbetskostnaderna rejält och få ett ännu bättre slutpris.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *