Byta fönsterbleck i Norrköping & Östergötland

Fönsterblecken är viktiga för att leda bort regn i riktning från huset, och därför är det mycket viktigt att regelbundet se efter att de är hela – ta gärna en promenad runt huset och se efter redan idag om du inte har gjort det på ett tag. Vi byter ut dem åt dig om de är skadade eller slitna, och ser snabbt till att problemet blir löst innan det hinner utvecklas till fuktskador.

Vi vänder oss till alla i Norrköping samt på närliggande orter

Vår firma har Norrköping som utgångspunkt i all vår verksamhet, men vi vänder oss så klart också till dig på en annan ort i närheten. Bland de orter som vi ofta besöker i tjänsten ingår till exempel Smedby, Berga, Lindö, Vilbergenn, Hageby, Kneippen, Skarphagen, Karlshov, Östra Eneby, Eksund, Strandhugget, Åselstad, Jursla, Åby och Svärtinge, med många fler.

Få en gratis offert med ett riktigt bra pris

Visste du om att du alltid får en gratis offert på jobbet från oss? Det är sant – och vi erbjuder dessutom alltid riktigt bra priser, som du som privatperson kan sänka ännu mer genom att använda dig av ROT-avdraget. Vänta inte, utan ta kontakt med oss redan idag!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *